lesene-vrtne-garniture.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Lesene vrtne mize - vrtna garnitura visoke kakovosti


Lesene vrtne mize so sestavljene iz lepljenja in vijačenja z nerjavečimi vijaki ki so neopazni. Tako miza dobi lep in strokoven videz ter je zelo trdna.

Vrtno pohištvo Čemažar galanterija

GSM: + 386 41 365 139

GALERIJA

Lesene vrtne mize

Vrtni stol in vrtna miza sta med osnovnimi in najpomembnejšimi elementi vrtne garniture. Olajšata nam zunanje bivanje in hkrati izkazujeta osnovni slog vrtne ureditve. Izbira vrtnih stolov in vrtne mize je pomembna tako z vidika uporabnosti kot tudi skladnosti z drugimi elementi na vrtu.
lesene-vrtne-mizelesene-vrtne-mize

Vsak lastnik doma, se znajde prej ali slej pred težko dilemo - izbira vrtnega pohištva oz vrtne garniture. Ta proces je treba skrbno premisliti, ker zdaj je obseg po0nudbe zunanjega vrtnega pohištva precej širok. Poleg vizualnega izgleda in da se ujemajo z vašo idejo udobja in priročnosti je treba ugotoviti pravi odtenek, odpornost na vlago in temperaturne spremembe, stabilnost in zanesljivost ter omejitve teže,da ne zbledi na soncu in dežju in ne poka.
Vrtna garnitura je sestavljena iz lepljenja in vijačenja z nerjavečimi vijaki kateri pa so neopazni. Tako lesena vrtna garnitura dobi lep, strokoven videz in je zelo trdna.

Lesene vrtne mize Čemažar
Vrtne mize so zagotovo primaren element vrtnega pohištva, h kateremu prilagajamo vse ostale in nadaljnje kose zunanje opreme. Lesena vrtne mize Čemažar so izdelane za zunanjo uporabo kot so terase, balkone, dvorišča, in razne kmečke sobe. Lesena vrtna garnitura Čemažar je izdelana kvalitetno nimaja razpok je brušene, zaščitena je trikrat z kvalitetnimi vodoodpornimi premazi. Zgornje ploskve klopi in mize so zalite z lakom tako, da ne prepuščajo vode v notranjost lesa. Lesena vrtna miza je lahko izdelana po želji stranke tudi globinsko impregnirama, kar pomeni, da je primernejša za nepokrite prostore.
Leseno vrtno mizo lahko izdelamo čisto po želji stranke ( širina, dolžina, barva, graviranje … ). Lesene vrtne garniture imamo tudi na zalogi in jih lahko tudi vidite in kupite v našem salonu na sedežu podjetja: Gorenji Novaki 29, 5282 Cerkno, po predhodnjem dogovoru na: 041-365139 Darko. Različna lesena vrtna garnitura in ostalo leseno vrtno pohištvo. Izbirate lahko tudi dimenzijo in vrsto lesa.
Obogatite teraso, balkon ali vrt s funkcionalno in moderno vrtno mizo, izdelano iz kvalitetnih, vzdržljivih in odpornih materialov. Vrtna garnitura Čemažar je naš lasten proizvod in se trudimo že 20 let. Izdelujemo najboljšo vrtno garnituro, najbolj kvalitetno, udobno, trdno, dobro zaščiteno in odličnega videza z raznimi vgraviranimi ornamenti in senčenimi robovi po želji strank. Naše vrtne mize in klopi so izdelane iz skrbno izbranega kvalitetnega smrekovega lesa.

Garniture iz masivnega smrekovega lesa

Opremljanje lokalov iz masivnega lesa

Masivne lesene mize

Leseni šanki

Leseni stoli

Leseni barski stoli

Lesene balkonske ograje

Lesene vrtne hiške

Lesene terasne ograje

Lesene samokolnice

Lesena stojala

Lesene vrtne lope

Leseni izdelki po naročilu

Leseno vrtno pohištvo

Lesena vrtna garnitura

Leseni vrtni paviljoni

Leseni okrasni kozolčki za reklamne napise

Masivne lesene mize

Leseni šanki

Klopi iz masivnega lesa

Vrtna sedežna garnitura

Leseni barski stolčki za notranjo opremo

Masivna vrtna garnitura

Leseni vrtni stoli

Lesene vrtne mize

Lesena vrtna ograja

Lesene vrtne klopi

Lesena vrtna garnitura po naročilu

Lesena vrtna miza je sestavljena iz lepljenja in vijačenja z nerjavečimi vijaki kateri pa so čisto neopazni. Tako lesena vrtna miza dobi lep, strokoven videz in je zelo trdna katera se vam zagotovo ne bo zlomila ali omajala. Lesena vrtna garnitura Čemažar je vaša prava izbira. V skoraj vsakem vrtu pa obstaja vrtno pohištvo oz vrtna garnitura, ki je hkrati tudi nujna. Leseno vrtno pohištvo omogoča večjo uporabnost in lepoto vrta. Z izdelavo lesenih vrtnih garnitur se ukvarjamo že 20 let.
Se strinjaš, da ni boljšega od ležernega počitka na domačem vrtu? Potem gotovo veš, kaj vse sodi na prijeten in udoben vrt, pri Čemažar leseni vrtni garnituri je izbira je lahko vaša. Pri nas najdete leseno vrtno pohištvo iz različnih materialov, ki jih lahko naročite glede na vaše želje in velikost prostora. Vrtni stoli in miza so obvezna oprema za vrtno pohištvo- pričarajte si magični vrtni kotiček. Čemažar lesena vrtna garnitura oz leseno vrtno pohištvo je izdelano tudi iz lesa smreke in hrasta kateri ima na prostem najdaljšo življenjsko dobo.
Vrtne mize so lahko različnih velikosti in oblik ter izdelane iz različnih materialov: iz lesa, kombinacije lesa in kovine. Kakovostna in močna lesena vrtna garnitura oz leseno vrtno pohištvo, primerno za vsak vrt, balkon, teraso. Kakovosten set vrtnega pohištva iz lesa je izdelan iz kakovostnega lesa. Lesena vrtna garnitura je narejena iz različnega visokokakovostnega lesa, impregniranega v barvi po želji.
Najbolj pomembna zaščita je prva zaščita. Če bomo že takoj pri vgradnji lesa poskrbeli za kakovostno zaščito, potem bo les dolgo časa ohranil prvotni videz , cikel vzdrževanja pa se bo precej podaljšal. Pri vgradnji priporočamo 3x nanos pred vgradnjo in 1x nanos po vgradnji. Po vsakem nanosu je potrebno površino rahlo obrusiti z finim brusnim papirjem, ali brusilno krpico. Naše macesnove lesene površine so vse brušene z brusilnim papirjem granulacije 150, zato bo vsak nanos, ki ga boste nanesli po brušenju, dal lesu poseben svilnat videz, saj na lesu ne bo vidnih sledi obdelave lesa z rezili.
Nudimo vam različne možnosti obdelave lesa. Poskušamo se čim bolj približati našim strankam v njihovih željah. Za lažje odločanje vam nudimo bolj podrobne informacije o načinih in vplivih obdelave na trajnost naših izdelkov. S pravilno obdelavo lesa lahko bistveno podaljšamo trajnost in funkcionalnost vašega lesa.
Glede na dolgoletne izkušnje smo tudi zelo ugodni pri ceni glede na kvaliteto, udobje in izgled lesene vrtne garniture in lesenega vrtnega pohištva. Veseli smo, da za nami stoji veliko število strank, ki so zadovoljne z našimi vrtnimi garniturami in pohištvom. Še naprej se bomo trudili, da izpolnimo čim več vaših želja v skupno zadovoljstvo. Naša Čemažar lesena vrtna garnitura oz leseno vrtno pohištvo je najboljše kvalitete!

Čemažar kontakt

Tukaj nam lahko napišete vaše komentarje, predloge, pohvale, kritike ali naročila. Lahko pa nas kontaktirate kar tako. Vedno ste dobrodošli.

izpolnite kontaktni obrazec


Pišite nam in z veseljem vam bomo posredovali vse informacije!

Vedno ste dobrodošli

Lesna galantrija Čemažar, Darko Čemažar s.p.

Gorenji Novaki 29, SI-5282 Cerkno

Davčna št.: 46363122

Mo-Sun 07:00-20:00
Prijavite se na obveščanje preko elektronske pošteDelite nas na socialnem omrežju

Družabna omrežja nam omogočajo, da objavljamo podatke o sebi, sporočamo drugim, kaj počnemo, kaj nas veseli ter celo kje v nekem trenutku smo. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih gradimo poseben odnos.Predvsem pri objavljanju vsebine in objav.


Lesene vrtne mize - vrtna garnitura visoke kakovosti

lesene-vrtne-garniture.si

×
d