Spletna stran lesene-vrtne-garniture.si uporablja piškotke za delovanje. Kliknite na okno piškotka, da ga zaprete in se s tem strinjate z uporabo piškotkov.

Podjetje Čemažar lesna galanterija-lesene vrtne garniture

Smo podjetje, ki je začelo z obratovanjem leta 1998. Ukvarjamo se z različnimi izdelki iz kvalitetnega masivnega lesa (smreka, hrast, javor, jesen, bukev).

Podjetje lesenega vrtnega pohištva Čemažar lesna galanterija

GSM: + 386 41 365 139

Lesna galanterija Čemažar s.p.

Smo podjetje, ki je začelo z obratovanjem leta 1998. Ukvarjamo se z različnimi izdelki iz kvalitetnega masivnega lesa (smreka, hrast, javor, jesen, bukev). Specializirani smo predvsem za lesene vrtne garniture, lesene vrtne klopi, lesene vrtne mize, lesene mize,lesene samokolnice za rože, lesena stojala za inox sodčke, lesena stojala inox cisterne, različne lesene masivne klopi, lesene masivne mize za leseno notranjo opremo, lesene balkonske ograje, lesene vrtne ograje, leseni vrtni podesti, leseni vrtni paviljoni, leseni kozolčki, leseni okrasni kozolec, lesene vrtne ograje, eko koši za smeti iz lesa, lesene klopi za sprehajalne poti, globinsko impregnirani izdelki itd. Izdelki so kvalitetni in natančno, trdno in lepo izdelani, izdelke izdelamo, pobarvamo in graviramo po vaših željah. Nahajamo se na območju kjer Gorenjska podaja roko primorski in sicer v Gorenji Novaki 29, 5282 Cerkno, v bližini, smučarskega centra Cerkno in Partizanske bolnice Franja.

Različni leseni izdelki

Lesene vrtne garniture, lesene garniture iz masivnega smrekovega lesa, lesene vrtne klopi, lesene vrtne mize, leseni stoli, leseni barski stoli, opremljanje lokalov iz masivnega lesa, okrasni kozolčki, lesene balkonske ograje, lesene vrtne ograje, lesene terasne ograje, lesene samokolnice, lesena stojala, lesene vrtne lope, lesene hiške…

Zakaj izbrati ravno nas?

Podali Vam bi nekaj razlogov zakaj se odločiti ravno za našo leseno vrtno garnituro! Lesene vrtne garniture Čemažar so naš lasten proizvod in se trudimo že 20 let, kako izdelati najboljšo leseno vrtno garnituro, kvalitetno,udobno, trdno, dobro zaščiteno in odličnega videza z raznimi vgraviranimi ornamenti in senčenimi robovi po želji strank.

Naše lesene vrtne mize in klopi so izdelane iz skrbno izbranega kvalitetnega smrekovega lesa zračno suhega 1 leto nato pa še dokončno posušenega v sušilnici na 8% vlažnosti. Letnice lesa morajo biti zelo goste ta les pa sekamo v visokogorju kjer drevo zelo počasi raste in ta les je trdnejši in bolj odpornejši na prostem, ne sme vsebovati suhih (črnih izpadajočih vejic) kajti le te izpadajo. Les ne sme vsebovati smole, mora biti sekan tudi ob pravem času, na to pa žal proizvajalci premalo pazijo, da se lepo in pravilno suši. Za naše lesene vrtne garniture uporabljamo točno take deske, katere pa sušimo 1 leto pokrite na zraku, nato pa jih damo še v sušilnico kjer jih posušimo na 8% vlage.

Naše lesene vrtne mize in vrtne klopi so lepljene iz ozkih elementov lesa kateri ne vsebuje smolike, suhih vej in sredice hlodovine ( stržena ).

Uporabljamo kvalitetno lepilo za les katero je vodoodporno.

Lesene vrtne garniture so sestavljene iz lepljenja in vijačenja z nerjavečimi vijaki kateri pa so tudi neopazni, in s tem vrtna garnitura dobi lep, strokoven videz in so zelo trdne katere se Vam zagotovo ne bodo zlomile ali omajale.

Lesene vrtne garniture Čemažar so izdelane za zunanjo uporabo kot so terase, balkone, dvorišča, in razne kmečke sobe, izdelane so kvalitetno nimajo razpok so brušene, zaščitene so trikrat z kvalitetnimi vodoodpornimi premazi. Zgornje ploskve klopi in mize so zalite z lakom tako, da ne prepuščajo vode v notranjost lesa. Lesene vrtne garniture lahko po želji stranke tudi globinsko impregniramo, kar pomeni, da so primernejše za nepokrite prostore, niso pa tako estetskega videza.

Leseno vrtno garnituro lahko izdelamo čisto po želji stranke ( širina, dolžina, barva, graviranje … ). Lesene vrtne garniture imamo tudi na zalogi in jih lahko tudi vidite in kupite v našem salonu na sedežu podjetja: Gorenji Novaki 29, 5282 Cerkno, po predhodnjem dogovoru na: 041-365139 Darko

Glede na dolgoletne izkušnje in videnja lesenih vrtnih garnitur pri konkurenci ali trgovinah smo tudi zelo ugodni glede na kvaliteto, udobje in izgled lesenih vrtnih garnitur.

podjetje-lesene-garniture-lesene-vrtne-garniture.sipodjetje-lesene-garniture-lesene-vrtne-garniture.si
podjetje-lesene-garniturepodjetje-lesene-garniture

Leseno vrtno garnituro lahko izdelamo čisto po želji stranke ( širina, dolžina, barva, graviranje … ). Lesene vrtne garniture imamo tudi na zalogi in jih lahko tudi vidite in kupite v našem salonu na sedežu podjetja: Gorenji Novaki 29, 5282 Cerkno, po predhodnjem dogovoru na: 041-365139 Darko

Vrtne garniture Čemažar so naš lasten proizvod in se trudimo že 20 let. Izdelujemo najboljšo vrtno garnituro, najbolj kvalitetno, udobno, trdno, dobro zaščiteno in odličnega videza z raznimi vgraviranimi ornamenti in senčenimi robovi po želji strank.

Čemažar kontakt

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo ustregli z vsemi informacijami!

...vedno ste dobrodošli

link
link

Lesna galantrija Čemažar, Darko Čemažar s.p.

link

Gorenji Novaki 29, SI-5282 Cerkno

link

+ 386 41 365 139 ali 053775349

Tukaj nam lahko napišete vaše pripombe, predloge, pohvale, graje ali naročila. Lahko pa se nam javite kar tako, saj ste vedno dobrodošli.

Pošiljatelj
lokacija
mail
telefon
pišite

Izdelava vrtne galenterije in drugih izdelkov po naročilu

Podjetje Čemažar lesna galanterija-lesene vrtne garniture

Smo podjetje, ki je začelo z obratovanjem leta 1998. Ukvarjamo se z različnimi izdelki iz kvalitetnega masivnega lesa (smreka, hrast, javor, jesen, bukev).

Delite nas z vašimi prijatelji in znanci

facebook
google-plus
twitter
linkedin
Pinterest
tumblr

lesene-vrtne-garniture.si

link
link

041 365 139

×